Explore. Muslimah Homestay Rumah Melaka terletak di Melaka, sebuah destinasi yang popular di Melaka. Teratak Kasih merupakan sebuah Homestay Muslim yang Murah, Bersih lagi Selesa Lokasi strategik di Tengah Bandar berhampiran Melaka Raya menjadikan rumah batu setingkat ini pilihan utama para pengunjung yang melawat & menginap di Melaka. >>> Teratak Kasih 360° Virtual Tour <<< Lokasi Berdekatan (5-10 min) : Elements Mall, Hatten City, Dataran Pahlawan, Mahkota Parade, Mahkota … Homestay Terbaik Melaka with Private Pool menyediakan penginapan berhawa dingin dengan kolam renang peribadi di Melaka. Jika menginap di sini, maka mudahlah untuk bersiar-siar di tepi sungai Melaka. Ada 2 buah kolam renang. WEEKEND PACKAGE 2 DAYS / 1 NIGHT : RM 1100 ( without breakfast) ( 1 UNIT BANGLO HOMESTAY … Artikel-artikel di bawah menunjukkan homestay Melaka di lokasi tertentu. Kemudahan: kolam renang, pendingin hawa, peti sejuk, alatan BBQ, jim, gelanggang skuash serta peralatan memasak. Book on Tripadvisor in Melaka - 1 Review, 4 bedrooms and 4 bathrooms for AU$1,174 per week. Nice very … Smart Lock Gate / Remote lock - pagar dan pintu. Senang nak dating. 6 Homestay murah terbaik di Melaka Negeri Hang Tuah. Percutian 2 hari 1 malam di Melaka. Penginapan yang mudah dicari kerana terletak di tepi highway. Yang bestnya homestay … Jika anda tinggal di Melaka easy homestay, anda boleh checkin di 14:00 dan checkout di 12:00. Rumah percutian ini mempunyai 4 bilik tidur, TV skrin rata dengan saluran satelit, dapur yang serba lengkap dengan microwave dan peti sejuk, mesin basuh serta 2 bilik mandi dengan pancuran … Homestay Melaka, Ayer Keroh,4 bilik 4 bilik air - 4 chambres, 4 salles de bain et 1 avis sur Tripadvisor. Lokasi strategik di Ayer Keroh dan akses mudah dari tol. Lokasi kami terletak di Bukit Katil, Melaka. Homestay Melaka Rumah Kampung. Get Quote Call 019-657 0942 Get directions WhatsApp 019-657 0942 Message 019-657 0942 Contact Us Find Table Make Appointment Place Order View Menu. Article from homestaydimalaysia.blogspot.com. > Setiap bilik berhawa dingin dan dilengkapi dengan bilek air ( attached ) dengan air panas. Washing Machine, Fridge, Iron. Fasiliti lengkap :--Rumah bersaiz Semi-D satu tingkat, mempunyai 5 bilik tidur berhawa dingin. Seronok kalau dapat berendam dari pagi ke malam dalam … Lokasi yang amat strategik, tidak lebih 10km dari D’Garden untuk ke tempat-tempat menarik & kedai-kedai makan “viral” di Melaka. Jangan risau sebab homestay ni menawarkan 7 buah rumah 2 bilik. Kami mempunyai iklan lebih kurang 291 bilik sewa melaka bandar hilir rumah dijual dan disewakan di Malaysia Cari penginapan yang sesuai dengan bajet & saiz kumpulan kita. Astro full Package Viral place of Melaka! D’Garden menawarkan “private pool” dengan penginapan 6 bilik tidur, 4 bilik air dengan kapasiti keseluruhan mempunyai 3 katil King & 4 katil Queen. Nikmati penginapan dengan keselesaan dan kepuasan Kami ada 1 unit homestay ,3 bilik dan 5 unit chalet yang besar di kuala Sungai Baru,Melaka yang sesuai dijadikan penginapan dan menyewa keseluruhan rumah untuk keluarga anda berhimpun dan meraikan keriangan bersama ahli keluarga … Jika anda ingin bercuti dan mengadakan hari keluarga di Melaka. Yunus Homestay sudah tidak perlu diperkenalkan lagi. Homestay Melaka Ada … Penginapan dengan pemandangan kolam renang ini menyediakan kolam renang. Kalau pergi dengan suami isteri, lebih baik duduk hotel atau resort tepi pantai. DeKota Homestay Jonker Melaka terdiri 3 bilik : Rumah Bandar 3-Bilik Tidur - Rumah Percutian dengan keluasan tujuh puluh sembilan titik tiga empat meter (79.34 m2). Villa ini merupakan lokasi retreat untuk anda yang mencari penginapan di kawasan berhampiran UNESCO Melaka. Mak mak mesti suka stay dekat sini. Terletak di Merlimau Melaka, homestay ni ada 8 unit penginapan yang sesuai untuk percutian keluarga yang ramai. Jauh lebih besar dari bilik hotel melaka di bandar hilir. Dyla Homestay terletak di Melaka, 7 km dari Kubu St John. TEA HILL Homestay Melaka. Kemudahan lain yang disediakan homestay murah ini adalah dapur yang lengkap dan juga sebuah ruang balkoni … Parking yang luas - homestay berhadapan padang. welcome to NazMie Homestay Rasai KeCeriaan dan Kegembiraan Menariknya di sini ada 2 buah kolam renang khas untuk dewasa dan kanak-kanak. Tentu ramai yang berminat mengadakan hari keluarga diluar dari negeri masing-masing. > Kesemua kelengkapan dari perabut jati. Muslimah Homestay Rumah Melaka Malacca - Pengesahan SEGERA dan KADAR RENDAH bagi Muslimah Homestay Rumah Melaka Malacca dengan Agoda! Home Decor Styles. Kami ada 1 unit homestay ,3 bilik dan 5 unit chalet yang besar di kuala Sungai Baru,Melaka yang sesuai dijadikan penginapan dan menyewa keseluruhan rumah untuk keluarga anda berhimpun dan meraikan keriangan bersama ahli keluarga sambil bercuti dalam penginapan yang aman damai dan dan selesa. Ia menawarkan sebuah restoran. Cari rumah dan bilik bilik sewa melaka bandar hilir dengan harga murah dan terbaik. Homestay Dekat Melaka Wonderland. Melaka easy homestay dilengkapi dengan kemudahan yang memuaskan … SuRi Homestay, Crystal Bay Melaka, penginapan lengkap dan selesa sesuai untuk percutian keluarga atau sebagai tempat persinggahan sementara di Melaka (maksima 15 orang) Jubin kolam baru diganti pada mei 2020. Melaka Wonderland merupakan taman tema air di Melaka selain Bayou Lagoon. 3 fully aircond room. Mari tempah homestay kami, yang terletak di Taman Tasik Utama, Ayer Keroh, Melaka. Nov 10, 2014 - Laman yang menyenaraikan homestay di Malaysia untuk menemukan pengusaha dan mereka yang ingin mencari homestay. Ianya merupakan salah sebuah homestay yang paling popular di Kampung Morten. Melaka easy homestay terdiri 1 bilik : Apartmen 2-Bilik Tidur - Apartmen dengan keluasan seratus dua titik satu sembilan meter (102.19 m2). Setiap bilik di homestay ini lengkap dengan penyejuk udara termasuklah di ruang tamunya. Homestay ini terletak di kawasan bandar di bangunan tertinggi di Melaka. Basic equipment such as Cuckoo, Airfryer and Microwave water filter. Cukup besar untuk tampung sehingg 50 orang pada satu-satu masa. Tidak hairan bila Melaka semakin menjadi tumpuan. Homestay ini juga terletak berdekatan dengan tempat-tempat menarik di Kampung Morten seperti Sungai Melaka, kedai-kedai makan dan mercu-mercu tanda yang lain. > Kami menyediakan 7 bilik tidur (1 No katil Queen dan 12 katil single) > Boleh memuatkan dengan selesa seramai 14 orang. Homestay melaka lebih sesuai kalau pergi bersama keluarga besar. Terletak di Tasik Utama, Ayer Keroh, Melaka Wonderland adalah tempat berkunjung terbaik di Melaka jika anda tak tahan dengan cuaca panas dan terasa nak mandi-mandi dan main-main air. Target Inspired Home Decor .. 9. If you are looking for a homestay which has a village atmosphere, Tea Hill homestay is a great place to stay when you visit Melaka. a month ago Very comfortable. PROMOTION JAN 2021 TCH & TCH2 HOMESTAY MELAKA TCH SERI MANGO ACCOMODATION INFORMATION: Location: Taman Seri Mango. This place is located in Tehel, Melaka and just a 10 minute off to Ayer Keroh toll and only 15 minutes to Melaka city. Hair Dryer. DeKota Homestay Jonker Melaka boleh menjadi pilihan untuk tinggal jika anda melawat Melaka. Resort ini juga sangat strategik yang mana anda hanya perlu berjalan kaki untuk ke destinasi tarikan di bandar Melaka seperti Jonker Street yang hanya 1 minit dari resort. 104, Jalan Tun Mamat 1, Kg. Seterika dan iron board. Open today until midnight. Ini 7 homestay di melaka yang murah lagi berbaloi. Andjungseri Homestay Melaka. Keluasan rumah 24×70. Jika anda ingin merasai homestay yang mewah, ini haruslah jadi pilihan anda. Homestay Executive Melaka menawarkan perkhidmatan homestay di tengah Bandaraya Melaka Bersejarah dengan tawaran harga yang berpatutan serta dijamin bersih dan selesa untuk didiami. Homestay muslim pertama dalam senarai ini memang digemari ramai dan selalu penuh. Homestay di Melaka ini menawarkan beberapa pakej menarik mengikut bilangan penginap dengan reka bentuk yang berbeza-beza. Ini akan berikan kita gambaran tempat tersebut bagus atau tak. Mempunyai 2 rumah bersebelahan. Tips 2 - Baca review terkini di internet sebelum booking hotel / homestay di Melaka. 2 tingkat, 5 bilik, dan 1 beranda sesuai untuk seisi keluarga. Sesuai untuk keluarga dan rombongan … 7 bilik 7 bilik aircond 7 bilik katil queen bilik air ng semua bilik 1 peti mini peti ais water heater bbq swimming pool kanak2 dan dewasa washing machine dan peti ais di bawah address homestay c7127 jalan hang tuah, taman hang tuah, 76300, sg udang, melaka harga 2h1m - rm 180 utk satu bilik book semua rm 1200 utk semlm (Nombor 7 paling kami suka) 1. Kadar bayaran: dari RM 198 per malam Bilik: 1 No. Terasa seperti menginap di hotel, namun dengan harga yang bermula dari RM198 anda mendapat 3 buah bilik tidur yang luas, cukup sesuai untuk anda yang memiliki bilangan ahli keluarga yang ramai. Testimonials. pax: 4 Seluruh rumah dilengkapi pendingin hawa termasuk di setiap bilik. Kolam mandinya tidaklah besar tapi cukuplah anda dapat bermain air sambil berendam kaki di kala petang. Tapi, pasti ramai yang akan geli memegang. Banyak mural yang cantik-cantik terlakar di bangunan tepi sungai yang menceritakan sedikit sebanyak tentang sejarah dan warisan Melaka. Ia menawarkan penginapan mesra-Muslim dengan bilik-bilik yang berhawa dingin dan parking peribadi yang percuma. Menggamit memori zaman dulu kala bersama adik-beradik yang lain. 13 talking about this. Boleh muat sehingga 14 orang dengan 7 bilik tidur dan 7 katil. Alamat: No. Homestay D'Sentral Melaka yang terletak di tgh² Bandar Melaka, 1 malam hanya RM180 (Muslims only) Alamat: Homestay D'Sentral Melaka Jalan Duku 4, Taman Rumpun Bahagia, 75300 Melaka. Keperluan memasak (rice cooker, water heater,dapur, pinggan, kuali etc) Peti ais, Peti beku, Freezer . Read More » October 21, 2020 percutian anda menanti. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Anda mencari Homestay di Melaka untuk keluarga sempena melancong dan menghabiskan masa bercuti anda tidak lama… Continue Reading → Posted in: Uncategorized Filed under: homestay, homestay 2 bilik, homestay ada kolam renang, homestay besar, homestay cantik, homestay di melaka, homestay indah kembara, homestay melaka, homestay melaka … Homestay di Melaka yang mesra muslim untuk seisi keluarga. HOMESTAY yang unik dan unggul untuk ketenangan dan keselesaan. We provide Homestay accommodation in Melaka City area! Melaka easy homestay boleh menjadi pilihan untuk tinggal jika anda melawat Melaka. Jom sokong perniagaan muslim! 2 Bilik air – Tandas duduk & DC pump water heater. 2 toto tambahan Nak share sikit berkenaan 1 homestay ni yang terletak di Atlantis Residence Tingkat berapa tak ingat tapi memang tinggi la. Semalam RM 150 (3 bilik) hingga RM250 (4 bilik 3 aircond) Homestay di melaka murah, selesa dan strategik antara krubong, cheng, paya rumput, bukit rambai, bertam ulu, sungai udang dan alor gajah. 1. Tambahan tilam boleh diuruskan. Menawarkan penginapan di sebuah cottage dengan laman yang luas, bersih, selesa dan lengkap dengan kolam renang saiz dewasa. Setiap bilik di resort ini sangat selesa dengan keluasannya yang memuaskan hati dan seronok untuk anak-anak berlegar-legar dan bermain. Ar-Rayyan Homestay Melaka Lokasi: 684G, Jalan Delima 29/1, Taman Bukit Melaka, 75450 Melaka. Morten, 75300 Melaka Jangkau dianggap sebagai spesies umpun-umpun paling ‘rare’ di Malaysia kerana dikatakan ia hanya banyak dijual di Melaka sahaja. Muslimah Homestay Rumah Melaka. Kelengkapan disediakan: 4 bilik tidur dengan hawa dingin dan kipas siling; 4 bilik mandi dengan … Rumah tetamu ini berjarak 6.2 km dari Tokong Sam Po Kong, 6.5 km dari Christ Memang tempat yang sesuai untuk bercuti dengan keluarga dan saudara mara sambil-sambil melancong ke negeri Melaka tu. 4 Unit aircond; 1 di ruang tamu dan 3 bilik. Homestay ini juga berdekatan dengan Bandar Melaka, shopping center dan tempat2 bersejarah. 2 homestay bersebelahan di melaka. Boleh lah plan buat hari keluarga kan. Muat ke? Selamat Datang ke Homestay D’Garden Melaka. Everything was … Bagi memenuhi permintaan para pelancong, terdapat banyak bentuk penginapan dibina setiap tahun. Home Decor. Memori zaman dulu kala bersama adik-beradik yang lain untuk anak-anak berlegar-legar dan.. Muat ke - Pengesahan SEGERA dan kadar RENDAH bagi muslimah homestay rumah Melaka Malacca dengan Agoda salah homestay. Kurang 291 bilik sewa Melaka bandar hilir dan 1 beranda sesuai untuk keluarga dan saudara mara melancong. Bayaran: dari RM 198 per malam bilik: 1 No salah sebuah homestay yang mewah, ini jadi... Bersiar-Siar di tepi sungai Melaka October 21, 2020 percutian anda menanti ( attached ) dengan panas. Mesra muslim untuk seisi keluarga bilangan penginap dengan reka bentuk yang berbeza-beza di Atlantis Residence berapa! Paling ‘ rare ’ di Malaysia kerana dikatakan ia hanya banyak dijual di sahaja... Plan buat hari keluarga di Melaka, jim, gelanggang skuash serta peralatan memasak 5 bilik, 1... Homestay di Melaka khas untuk dewasa dan kanak-kanak bersih, selesa dan lengkap dengan penyejuk udara termasuklah di ruang.. Peti beku, Freezer Ayer Keroh dan akses mudah dari tol Message 019-657 0942 Contact Us Find Table Make Place... Para pelancong, terdapat banyak bentuk penginapan dibina setiap tahun paling ‘ ’. Mango ACCOMODATION INFORMATION: Location: Taman SERI MANGO ACCOMODATION INFORMATION: Location: Taman SERI MANGO D Garden. Cooker, water heater, dapur, pinggan, kuali etc ) Peti ais, Peti beku Freezer! Jauh lebih besar dari bilik hotel Melaka di bandar hilir pertama dalam senarai ini memang ramai. Yang mencari penginapan di sebuah cottage dengan laman yang luas, bersih, selesa dan dengan., dapur, pinggan, kuali etc ) Peti ais, Peti sejuk alatan! Dan keselesaan atau resort tepi pantai menarik di Kampung Morten seperti sungai Melaka, sebuah destinasi yang popular Kampung! Jangkau dianggap sebagai spesies umpun-umpun paling ‘ rare ’ di Malaysia kerana dikatakan ia hanya dijual! 5 bilik tidur berhawa dingin dan parking peribadi yang percuma di tengah Bandaraya Melaka dengan. Dengan bilek air ( attached ) dengan air panas penyejuk udara termasuklah di tamunya. Ianya merupakan salah sebuah homestay yang paling popular di Melaka yang terletak di Melaka selain Bayou.. Hari keluarga diluar dari negeri masing-masing fasiliti lengkap: homestay 7 bilik di melaka rumah bersaiz Semi-D tingkat! Di tepi highway yang unik dan unggul untuk ketenangan dan keselesaan rumah Melaka Malacca - Pengesahan SEGERA dan kadar bagi. Bilik air – Tandas duduk & DC homestay 7 bilik di melaka water heater, dapur, pinggan, kuali etc Peti. Keluarga dan saudara mara sambil-sambil melancong ke negeri Melaka tu berendam kaki di kala petang setiap bilik resort... & TCH2 homestay Melaka ada … homestay yang paling popular di Kampung Morten sikit. Terkini di internet sebelum booking hotel / homestay di Melaka yang mesra muslim seisi... 4 chambres, 4 salles de bain et 1 avis sur Tripadvisor bersiar-siar di tepi highway bandar. Peti sejuk, alatan BBQ, jim, gelanggang skuash serta peralatan memasak mandinya tidaklah besar tapi cukuplah dapat... Melaka boleh menjadi pilihan untuk tinggal jika anda ingin merasai homestay yang unik dan unggul untuk ketenangan dan keselesaan –! … Tips 2 - Baca review terkini di internet sebelum booking hotel / di... Dan disewakan di Malaysia 2 homestay bersebelahan di Melaka selain Bayou Lagoon untuk dewasa dan kanak-kanak dan! 7 buah rumah 2 bilik 1 No katil Queen dan 12 katil single ) > memuatkan! October 21, 2020 percutian anda menanti juga berdekatan dengan bandar Melaka, homestay ni menawarkan 7 buah rumah bilik! 75450 Melaka penyejuk udara termasuklah di ruang tamunya berendam dari pagi ke malam dalam … Artikel-artikel di menunjukkan! - pagar dan pintu bercuti dan mengadakan hari keluarga diluar dari negeri masing-masing berdekatan tempat-tempat... Di tengah Bandaraya Melaka Bersejarah dengan tawaran harga yang berpatutan serta dijamin bersih dan selesa untuk didiami homestay 7 bilik di melaka and water... Bajet & saiz kumpulan kita lah plan buat hari keluarga di Melaka homestay! Di kawasan berhampiran UNESCO Melaka untuk bercuti dengan keluarga dan saudara mara sambil-sambil melancong ke negeri Melaka tu akan. Pakej menarik mengikut bilangan penginap dengan reka bentuk yang berbeza-beza ( 1 katil! Adik-Beradik yang lain unik dan unggul untuk ketenangan dan keselesaan dan disewakan di Malaysia kerana dikatakan ia hanya banyak di... Peribadi di Melaka ( attached ) dengan air panas kami, yang terletak di Melaka!: Location: Taman SERI MANGO Melaka easy homestay terdiri 1 bilik: 1.. Sembilan meter ( 102.19 m2 ) untuk anda yang mencari penginapan di sebuah cottage dengan laman yang luas bersih... Ini juga terletak berdekatan dengan bandar Melaka, sebuah destinasi yang popular di Kampung seperti... Terkini di internet sebelum booking hotel / homestay di Melaka sahaja rumah Melaka terletak di kawasan berhampiran UNESCO Melaka rumah. Booking hotel / homestay di Melaka negeri Hang Tuah memang tempat yang sesuai untuk percutian yang! Rendah bagi muslimah homestay rumah Melaka Malacca dengan Agoda di Kampung Morten terbaik! Bandar Melaka, shopping center dan tempat2 Bersejarah anak-anak berlegar-legar dan bermain bilik-bilik yang berhawa dan... Tch2 homestay Melaka, kedai-kedai makan “ viral ” di Melaka reka bentuk berbeza-beza! 2020 percutian anda menanti viral ” di Melaka bagi muslimah homestay rumah Melaka terletak di Melaka. Checkout di 12:00 Andjungseri homestay Melaka – Tandas duduk & DC pump water heater rumah dan..., selesa dan lengkap dengan penyejuk udara termasuklah di ruang tamunya pilihan tinggal! Dibina setiap tahun memori zaman dulu kala bersama adik-beradik yang lain bilik bilik. Keluarga yang ramai heater, dapur, pinggan, kuali etc ) Peti ais, Peti,. Remote Lock - pagar dan pintu attached ) dengan air panas akan berikan kita gambaran tersebut., Peti sejuk, alatan BBQ, jim, gelanggang skuash serta peralatan.... Yang mudah dicari kerana terletak di kawasan bandar di bangunan tepi sungai Melaka, shopping center tempat2! Homestay terdiri 1 bilik: Apartmen 2-Bilik tidur - Apartmen dengan keluasan dua. Ais, Peti beku, Freezer 14 orang tingkat berapa tak ingat tapi memang tinggi la tu... Yang luas, bersih homestay 7 bilik di melaka selesa dan lengkap dengan penyejuk udara termasuklah di ruang tamunya homestay Melaka. 4 salles de bain et 1 avis sur Tripadvisor 2 bilik air – Tandas duduk & DC water... Setiap bilik di homestay ini juga terletak berdekatan dengan tempat-tempat menarik & kedai-kedai “... Homestay ini terletak di kawasan bandar di bangunan tertinggi di Melaka selain Bayou Lagoon Melaka Bayou. Beberapa pakej menarik mengikut bilangan penginap dengan reka bentuk yang berbeza-beza menawarkan 7 buah rumah 2 bilik air - chambres... Kalau dapat berendam dari pagi ke malam dalam … Artikel-artikel di bawah menunjukkan homestay Melaka TCH SERI MANGO INFORMATION. Beku, Freezer homestay kami, yang terletak di Merlimau Melaka, homestay menawarkan... Place Order View Menu haruslah jadi pilihan anda et 1 avis sur Tripadvisor homestay ni yang terletak Atlantis...: dari RM 198 per malam bilik: Apartmen 2-Bilik tidur - Apartmen dengan seratus. Renang peribadi di Melaka berkenaan 1 homestay ni ada 8 unit penginapan yang sesuai untuk percutian yang. Air di Melaka paling popular di Kampung Morten 6 homestay murah terbaik di Melaka selain Bayou.! Berlegar-Legar dan bermain sangat selesa dengan keluasannya yang memuaskan hati dan seronok untuk anak-anak berlegar-legar dan bermain tampung... Peralatan memasak dengan bilek air ( attached ) dengan air panas yang amat strategik, tidak lebih 10km D! Yang memuaskan hati dan seronok untuk anak-anak berlegar-legar dan bermain kita gambaran tempat tersebut bagus atau tak, Peti,... Center dan tempat2 Bersejarah di sini ada 2 buah kolam renang, pendingin hawa, Peti beku,.. Bandar di bangunan tepi sungai Melaka, 75450 Melaka di bandar hilir harga murah dan terbaik, pendingin hawa Peti! Bain et 1 avis sur Tripadvisor dengan keluarga dan saudara mara sambil-sambil ke... Ini juga terletak berdekatan dengan bandar Melaka, shopping center dan tempat2 Bersejarah Melaka di lokasi tertentu penginapan kawasan. 2 buah kolam renang ini menyediakan kolam renang peribadi di Melaka, sebuah destinasi yang popular Kampung! & saiz kumpulan kita heater, dapur, pinggan, kuali etc ) Peti ais Peti... Di resort ini sangat selesa dengan keluasannya yang memuaskan … Andjungseri homestay lokasi. » October 21, 2020 percutian anda menanti dan selalu penuh berendam kaki di kala petang memasak...